Nieuws
Op kamp!

Beste ouders

 

Zoals jullie waarschijnlijk al in de media vernomen zullen hebben, mogen we deze zomer op kamp!

 

Wij wachten de verdere richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad af, maar kunnen met 100% zekerheid garanderen dat het kamp op een veilige en gestructureerde manier door zal gaan. 

Om alles in goede banen te kunnen leiden en een duidelijk overzicht te kunnen hebben van wie er meekomt, vragen wij dat u uw kind(eren) zo snel mogelijk inschrijft. U kan dit doen via deze link.

Op de pagina waar het inschrijvingsformulier zich bevindt, vindt u ook aanvullende informatie over de locatie, de prijs, een carpoolsysteem, etc. evenals een volledige omschrijving van de maatregelen tegen COVID-19.

 

Indien u nog vragen heeft, aarzel dan niet om de takleiding of groepsleiding te contacteren via mail!

We zullen in verband met het kamp ook nog een online vragenconference houden. Meer info volgt hierover in de loop van de week. 

 

Een stevige linker!

25-05-2020
Zangboekjes!

Niet enkel een nieuwe website, maar ook nieuwe zangboekjes. We hebben ze onlangs in elkaar gestoken en wachten nu enkel het kamp af om ze te mogen gebruiken. Blader online door het nieuw zangboekje via de pagina Zingeving of door hier te klikken. 

03-05-2020
COVID-19 - verlenging quarantaine IV

Beste ouders

De quarantainemaatregelen in verband met het coronavirus werden recent aangepast. Voor jeugdbeweging betekent dit dat we zeker tot 18 mei 2020 geen vergaderingen mogen houden. We hopen allemaal uit de grond van ons hart op kamp te mogen vertrekken, maar niets is zeker! Over het verdere verloop van de situatie communiceren we eens er nieuwe informatie beschikbaar is. 

Met vriendelijke groeten

Het leidingsteam

25-04-2020
Staycation, de leukste plekjes van België

Behulpzaam zijn is een van de deugden die centraal staan bij de scouts. Daarom helpen de givers u graag bij het kiezen van een coole vakantiebestemming in België! Je kan de video hieronder bekijken of op Youtube zelf.


24-04-2020

Vogelzanglaan 2

1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

info@reynaert-beatrijs.be

0471 17 67 20

Scouts en Gidsen Reynaert-Beatrijs ©