Nieuws
Einduur weekend

Beste ouders, Omwille van een kleine verandering in de regeling met de weekendplaats zouden wij u willen vragen uw kind(eren) te komen halen om 10:30 in plaats van om 12:30. Dit geldt enkel voor de kapoenen, welpen en wolven. We beseffen dat dit een last-minute verandering is van de planning. Indien het onmogelijk is om uw kind op te halen, kan u even bellen of terugmailen om een oplossing uit te dokteren. Gelieve dit bericht ook met zoveel mogelijk ouders te delen, aangezien we van sommige nieuwe leden nog geen emailadres hebben. Nog een fijn weekend gewenst!Illias CLERIN (Kaketoe) 

17-10-2020
Totem september

De Totem van september staat online. Raadpleeg hem via de pagina "vergaderingen". 

03-09-2020
Zangboekjes!

Niet enkel een nieuwe website, maar ook nieuwe zangboekjes. We hebben ze onlangs in elkaar gestoken en wachten nu enkel het kamp af om ze te mogen gebruiken. Blader online door het nieuw zangboekje via de pagina Zingeving of door hier te klikken. 

03-05-2020
Staycation, de leukste plekjes van België

Behulpzaam zijn is een van de deugden die centraal staan bij de scouts. Daarom helpen de givers u graag bij het kiezen van een coole vakantiebestemming in België! Je kan de video hieronder bekijken of op Youtube zelf.


24-04-2020

Vogelzanglaan 2

1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

info@reynaert-beatrijs.be

0497 33 37 41

Scouts en Gidsen Reynaert-Beatrijs ©